Podden Skrivvänner

5. Redigering

March 1, 2021

Anneli jobbar på med responsen från lektören och har kommit en bra bit nu på Stormsteg, del två i feelgood-serien om Alva Bergman. Stina har haft svårt att komma igång med skrivandet igen men berättar hur hon hittade tillbaka efter en månads uppehåll. Avsnittets tema är redigering och som vanligt har skrivvännerna i Facebookgruppen Podden Skrivvänner delat med sig av sina tankar och tips om hur de tar sig an redigeringen på olika sätt. Vi pratar om att älska eller hata redigeringen, eller är det både ock? Hur gör vi och väntar vi tills råmanuset är klart eller sker redigeringen under tiden vi skriver råmanus? "Veckans skrivvän" avslutar avsnittet, som vanligt.

 

Gå gärna in på Facebookgruppen Podden Skrivvänner där du kan ställa frågor, dela med dig av din kunskap och erfarenheter och naturligtvis tycka till om och bidra till nästa avsnitts tema. Här hittar du också dina nya skrivvänner. Facebookgruppen hittar du här: https://www.facebook.com/groups/848229862689239/

 

I Podden Skrivvänner hör du feelgood-författaren Anneli Olsson som har gett ut Fritt fall, första delen i serien om Alva Bergman, och spänningsförfattaren Stina Flodén som kommer ut med första boken ”Nu dör vi” våren 2022.

 

Stina och Anneli hittar du också på Instagram: stina.floden och forfattaranneli

Podbean App

Play this podcast on Podbean App