Podden Skrivvänner

4. Uthållighet

February 15, 2021

Stina har äntligen skrivit på sitt efterlängtade bokkontrakt för spänningsmanuset "Nu dör vi" och det skålar vi självklart för idag! Anneli redigerar med bra magkänsla inför första redaktörsläsningen av feelgood-manuset "Stormsteg" om några veckor.

Avsnittets tema är uthållighet: hur orkar man fortsätta skriva när det känns motigt? Det är verkligen som ett långdistanslopp att skriva ett bokmanus och Stina och Anneli delar med sig av sina tankar och upplevelser kring detta. Som vanligt utses också "Veckans skrivvän".

 

Gå gärna in i Facebookgruppen "Podden Skrivvänner" där du kan ställa frågor, dela med dig av din kunskap, dina erfarenheter eller kanske hitta nya skrivvänner. Där kan du också tycka till om poddavsnitten, bidra med dina tankar kring nästa avsnitts tema och även önska vad vi tar upp i podden framöver.

 

Facebookgruppen hittar du här: https://www.facebook.com/groups/848229862689239/

 

I Podden Skrivvänner hör du feelgoodförfattaren Anneli Olsson som har gett ut ”Fritt fall”, första delen i serien om Alva Bergman, och spänningsförfattaren Stina Flodén som debuterar med ”Nu dör vi” på förlaget Bokfabriken, våren 2022.

 

Stina och Anneli hittar du också på Instagram: stina.floden och forfattaranneli

Podbean App

Play this podcast on Podbean App