Podden Skrivvänner

37. Frågor & svar - säsongsavslutning!

June 7, 2022

Det är full rulle med allt möjligt - prepp inför boksläpp för Anneli, möte om utlandslanseringen av Tända stjärnor (5 språk 2023!) och samtidigt råmanusskrivande av "Solkurvor". Stina som haft högt tempo efter boksläppet i april försöker återhämta sig med lite annat än skrivande just nu.

 

Det här är terminens/säsongens sista ordinarie avsnitt och det viker vi åt frågor och svar från våra lyssnare och medlemmar i Facebookgruppen Podden Skrivvänner! Bland annat svarar vi på:

  • Har vi funderat på att försöka få litterär agent?
  • Finns tankar på att skriva en bok ihop någon gång?
  • Var ser vi oss om tio år?

 

Självklart bjuder vi också på ett gäng bloopers från vårens poddande och det vill du inte missa :-)

 

Gå gärna med i/in i Facebookgruppen och ställ frågor, dela med dig av kunskap och erfarenheter eller tyck till om dagens tema. Kanske kan du hitta dina nya skrivvänner? Facebookgruppen hittar du här: https://www.facebook.com/groups/848229862689239/

 

I Podden Skrivvänner hör du feelgood-författaren Anneli Olsson som har gett ut "Fritt fall" och "Stormsteg" i serien om Alva Bergman och utkommer med del tre "Solkurvor" i höst samt "Tända stjärnor", del ett i en ny serie juni 2022. Och du hör spänningsförfattaren Stina Flodén som debuterade i april 2022 med ”Nu dör vi”.

 

Stina och Anneli hittar du på Instagram: stina.floden och forfattaranneli samt på TikTok som poddenskrivvanner

Podbean App

Play this podcast on Podbean App