Podden Skrivvänner

34. Vändpunkter

April 26, 2022

Stinas första veckor som debutant har varit fullspäckade med signeringar, scenframträdanden, otrolig läsarfeedback och bokmässa på Västkusten! Anneli har skickat slutkorrektur till förlaget, boken har just lästs in och nu är det snart bara inlaga och tryck kvar! Och avtal för tredje boken om Alva Bergman "Solkurvor" har just skrivits under och kommer hösten 2022, så det blir två böcker i år!

 

I dagens poddavsnitt försöker vi bena ut vad vändpunkter är, vad ska vi med dem till och hur tänker vi kring det. Som vanligt med mycket hjälp från skrivvännerna i Facebookgruppen!

 

Gå gärna med i/in i Facebookgruppen och ställ frågor, dela med dig av kunskap och erfarenheter eller tyck till om dagens tema. Kanske kan du hitta dina nya skrivvänner? Facebookgruppen hittar du här: https://www.facebook.com/groups/848229862689239/

 

I Podden Skrivvänner hör du feelgood-författaren Anneli Olsson som har gett ut "Fritt fall" och "Stormsteg" i serien om Alva Bergman och utkommer med "Tända stjärnor" i en ny serie sommaren 2022 och spänningsförfattaren Stina Flodén som just har debuterat med ”Nu dör vi”!

 

Stina och Anneli hittar du på Instagram: stina.floden och forfattaranneli samt på TikTok som poddenskrivvanner

 

Podbean App

Play this podcast on Podbean App