Podden Skrivvänner

31. Skrivresor

March 15, 2022

Vi har haft skrivhelg i Linköping och vad passade bättre än att podda om just skrivresor då? För första gången har vi suttit i samma rum och poddat och bara det var en annorlunda men trevlig upplevelse :-)

Stina laddar bland annat inför sin debut och releasefest 7 april och Anneli redigerar manus för brinnande livet och omslaget är färdigt till "Tända stjärnor"!

 

Temat idag är alltså skrivresor. Vilka typer av skrivresor kan man åka på, förväntningar och upplägg av sådana och massor av bra input från medlemmar i Facebookgruppen Podden Skrivvänner!

Och på skrivresor kan man få inspiration och feeling för både det ena och det andra i skrivlivet. Stina och Anneli tog till exempel klivet och startade TikTok-kontot poddenskrivvanner :-)

 

Gå gärna med i/in i Facebookgruppen och ställ frågor, dela med dig av kunskap och erfarenheter eller tyck till om dagens tema. Kanske kan du hitta dina nya skrivvänner? Facebookgruppen hittar du här: https://www.facebook.com/groups/848229862689239/

 

I Podden Skrivvänner hör du feelgood-författaren Anneli Olsson som har gett ut "Fritt fall" och "Stormsteg" i serien om Alva Bergman och utkommer med "Tända stjärnor" i en ny serie sommaren 2022 och spänningsförfattaren Stina Flodén som debuterar med ”Nu dör vi” 7 april  2022.

 

Stina och Anneli hittar du på Instagram: stina.floden och forfattaranneli samt på TikTok som poddenskrivvanner

Podbean App

Play this podcast on Podbean App