Podden Skrivvänner

28. Hur hittar du din karaktär?

January 31, 2022

Efter ett långt uppehåll pga Covid och en intensiv jobbperiod är vi tillbaka! Under de fyra veckor som gått har Stina redigerat färdigt "Nu dör vi" och väntar på att korrekturläsa den "satta" boktexten och avslöjar VEM inläsaren blir. Anneli har skrivit fram ett andra utkast och har bland annat satt titeln på nya boken med förlaget, vilken blir "Tända stjärnor".

 

Avsnittstemat är den här gången hur karaktärer kommer till oss, när och hur och om det skiljer sig från projekt till projekt och mycket mer! Vänner i Facebookgruppen Podden Skrivvänner har kommit med bra tips och många roliga och intressanta inspel om hur de jobbar med karaktärer! 

 

Gå gärna med i/in i Facebookgruppen och ställ frågor, dela med dig av kunskap och erfarenheter eller tyck till om dagens tema. Kanske kan du hitta dina nya skrivvänner? Facebookgruppen hittar du här: https://www.facebook.com/groups/848229862689239/

 

I Podden Skrivvänner hör du feelgood-författaren Anneli Olsson som har gett ut "Fritt fall" och "Stormsteg" i serien om Alva Bergman och utkommer med "Tända stjärnor" i en ny serie sommaren 2022 och spänningsförfattaren Stina Flodén som debuterar med ”Nu dör vi” våren 2022.

 

Stina och Anneli hittar du på Instagram: stina.floden och forfattaranneli

Podbean App

Play this podcast on Podbean App