Podden Skrivvänner

10. Personlig utveckling genom skrivandet

May 10, 2021

ÄNTLIGEN blir det en avtalsskål i podden! Anneli har signerat ett flerboksavtal och berättar så mycket det går om vad som egentligen hände den 1 april när ett överraskande mejl damp ner. Arbetet med en ny serie är igång och manuset för Stormsteg seglade iväg på korrektur för en vecka sedan.

Stina har skickat sitt första utkast av nästa manus till Anneli för testläsning och är lite nervös över att ha släppt ifrån sig ett manus så tidigt för första gången. Skrivpaus och mycket läsning av böcker hägrar!

 

Avsnittets tema är "personlig utveckling genom skrivandet" och som vanligt plockar vi upp sådant som medlemmar i Facebookgruppen Podden Skrivvänner har delat med sig av kring detta. Vi pratar mod, rädslor, att få syn på saker hos sig själv i det man skriver och mycket mer i ett långt avsnitt!

 

"Veckans skrivvän" avslutar avsnittet.

 

Gå gärna med i/in i Facebookgruppen Podden Skrivvänner och ställ frågor, dela med dig av kunskap och erfarenheter eller tyck till om dagens tema. Kanske kan du hitta dina nya skrivvänner? Facebookgruppen hittar du här: https://www.facebook.com/groups/848229862689239/

 

I Podden Skrivvänner hör du feelgood-författaren Anneli Olsson som har gett ut Fritt fall, första delen i serien om Alva Bergman, och spänningsförfattaren Stina Flodén som kommer ut med första boken ”Nu dör vi” våren 2022 hos Bokfabriken.

 

Stina och Anneli hittar du också på Instagram: stina.floden och forfattaranneli

Podbean App

Play this podcast on Podbean App