Podden Skrivvänner

30. Olika typer av utgivning

February 28, 2022

Stina har haft kontakt med LITTERÄR AGENT, planerar för releasefest och skriver på uppföljaren till "Nu dör vi". Anneli har rullat igång så smått med skrivandet av sin uppföljare till "Tända stjärnor" i väntan på redaktörsfeedback i sin förkylningsdimma. Och vi skålar för två debuterande författare som är två av våra skrivvänner i Facebookgruppen!

 

Temat vi diskuterar i avsnittet är olika utgivningssätt: från egenutgivning till traditionell utgivning. Vilka är skillnaderna, vad behöver man tänka på och vilka resurser behövs, fördomar med mera plus riktigt intressanta reflektioner och frågor från skrivvännerna i Facebookgruppen "Podden Skrivvänner".

 

Gå gärna med i/in i Facebookgruppen du också och ställ frågor, dela med dig av kunskap och erfarenheter eller tyck till om dagens tema. Kanske kan du hitta dina nya skrivvänner? Facebookgruppen hittar du här: https://www.facebook.com/groups/848229862689239/

 

I Podden Skrivvänner hör du feelgood-författaren Anneli Olsson som har gett ut "Fritt fall" och "Stormsteg" i serien om Alva Bergman och utkommer med "Tända stjärnor" i en ny serie sommaren 2022 och spänningsförfattaren Stina Flodén som debuterar med ”Nu dör vi” 7 april  2022.

 

Stina och Anneli hittar du på Instagram: stina.floden och forfattaranneli

Podbean App

Play this podcast on Podbean App