Podden Skrivvänner

6. Hur vet vi att det vi skriver funkar?

March 15, 2021

Anneli har fått tillbaka första redaktörsresponsen på Stormsteg, del två i feelgood-serien om Alva Bergman, och är peppad på att jobba vidare mot utgivning i sommar. Stina har äntligen kommit igång med skrivandet av sitt nya råmanus igen - med hög fart och stor lust!

I avsnittet diskuteras "hur vet vi att det vi skriver funkar" - ett önsketema från Facebookgruppen Podden Skrivvänner. Som vanligt tar vi med oss reflektioner från gruppen i  samtalet. Vi konstaterar att vad som är bra och funkar bland annat hänger ihop med den egna känslan under skrivandet och respons från testläsare samt professionella lektörer och redaktörer. 

"Veckans skrivvän" avslutar avsnittet, som vanligt.

 

Gå gärna in på Facebookgruppen Podden Skrivvänner där du kan ställa frågor, dela med dig av din kunskap och erfarenheter och naturligtvis tycka till om och bidra till nästa avsnitts tema. Här hittar du också dina nya skrivvänner. Facebookgruppen hittar du här: https://www.facebook.com/groups/848229862689239/

 

I Podden Skrivvänner hör du feelgood-författaren Anneli Olsson som har gett ut Fritt fall, första delen i serien om Alva Bergman, och spänningsförfattaren Stina Flodén som kommer ut med första boken ”Nu dör vi” våren 2022.

 

Stina och Anneli hittar du också på Instagram: stina.floden och forfattaranneli

Podbean App

Play this podcast on Podbean App