Podden Skrivvänner

33. Releasespecial - Stina debuterar!

April 11, 2022

Anneli korrekturläser "Tända stjärnor" som snart ska vara helt klar och Stina har just skickat råmanus till del två i Camilla Stensjö-serien till sin förläggare!

 

Men NU ska du få hänga med i en releasespecial där Stina (och delvis Anneli) tar dig med på hennes releasevecka för "Nu dör vi"! Inspelning från bland annat delar av livesändning på Instagram, radiointervju och samtal på releasefesten med representanten Sara från Stinas förlag Bokfabriken. Härlig lyssning!

 

Gå gärna med i/in i Facebookgruppen och ställ frågor, dela med dig av kunskap och erfarenheter eller tyck till om dagens tema. Kanske kan du hitta dina nya skrivvänner? Facebookgruppen hittar du här: https://www.facebook.com/groups/848229862689239/

 

I Podden Skrivvänner hör du feelgood-författaren Anneli Olsson som har gett ut "Fritt fall" och "Stormsteg" i serien om Alva Bergman och utkommer med "Tända stjärnor" i en ny serie sommaren 2022 och spänningsförfattaren Stina Flodén som debuterade med ”Nu dör vi” 7 april  2022.

 

Stina och Anneli hittar du på Instagram: stina.floden och forfattaranneli, på TikTok som poddenskrivvanner samt på www.stinafloden.com och www.forfattaranneli.se 

Podbean App

Play this podcast on Podbean App